2010. december 5., vasárnap

Álmodjunk nagyban...

Ha milliómos lennék és már nem tudnám mire költenni a sok pénzt akkor jobbnál -jobb ötletek vannak. Ime a legdrágább adventi naptár.
200 milliós Porsche naptárral ünneplik az adventet a gazdagokBemutatta a világ legdrágább adventi naptárát a Porsche Design, kontinensenként egy darab vásárolható belőle.Ritka darab
Aktuális árfolyamon 210 millió forintba kerül a Porsche Design adventi naptára, mely igazán exkluzív darab: kontinensenként egyetlen darabot értékesítenek belőle. 1,75 méter magas a bútordarabnak is beillő alkotás, alapanyaga alumínium.

Három nagy meglepetés lapul az ablakok alatt, egy arannyal futtatott Porsche Design óra, teljesen testre szabható Porsche Design konyha, és egy nyolc és fél méter hosszú motorcsónak. A naptár 24 ablaka mögött elhelyezett többi tárgy meglepetés, de biztosan van köztük 18 karátos aranyból készült napszemüveg, íróeszközök és mandzsettagombok.

Báránybőrből, kézi munkával varrt kabát, valamint a French Classic szériából származó utazószett is megtalálható valamelyik ablak mögött, a potenciális érdeklődők a Porsche Design üzletekben rendelhetik meg a naptárat.

link

------------------------


1 millió dolláros adventi naptár a Porsche Design-tól


A Porsche Design-t a 911-es formatervezője, a Porsche alapítójának unokája prof. Ferdinand Alexander Porsche alapította 1972-ben Stuttgartban. A dizájn műhely a legendás sportkocsimárkához hasonló pozíciót harcolt ki magának a high-end férfi luxus kiegészítők piacán. Kínálatában megtalálhatóak az óráktól, napszemüvegektől kezdve, a mobiltelefonokon és táskákon át a sportkiegészítőkig vagy akár motorcsónakokig minden, amire egy férfinek szüksége lehet.Mivel hamarosan október, közeledik az évvége, már minden nagy márka készül a karácsonyi nagy dobásra és ezzel a Porsche Design sincs másképpen. Kollekciójukban hamarosan egy nem akármilyen adventi naptár jelenik meg. A körülbelül 175 cm magas szálcsiszolt alumíniumból készült kombinált hűtőre emlékeztető dizájnszekrény, egy adventi naptárhoz illően 24 külön nyitható kis számozott ajtót és rekeszt rejt magában. Mindegyik mögött egy-egy értékes Porsche-Design meglepetés. Nagylevegő. Összesen 1 millió dollár (215 millió Ft) értékben.
És a pénz nem minden. Az adventi naptárat nem vásárolhatja meg akárki. Igazi limitált szériában készül. Földrészenként csak egy darab talál majd gazdára.Lőjük le a meglepetést, lássuk mit rejt a kalendárium. Az egyik ajtó mögött egy P´6910 Indicator karóra figyel rosé arany színben. A 6910-es a világ egyik legkomplexebb óraszerkezetével megáldott karórája, a kronográf belsejében összesen 800 apró alkatrész dolgozik precízen.Pár ajtóval arrébb egy RFF28-as motoryacht található (azaz annak modellje). A brutál vizi torpedóban egy 525 lóerős Mercury motor duruzsol, mely akár 148 km/h sebességgel repíti tulajdonosát a vízen. Az egyedi tikfa borítású pilótafülke sportülései pedig bevállalósabb kanyarok esetén is gondoskodnak a megfelelő oldaltartásról.Újabb fiók, újabb meglepetés. Egy fullos P´7340-es dizájnkonyha a legénylakásba. Stílusos, minimalista, minőségi anyaghasználat. Fogantyú nélküli ajtók, fiókok, speckó rejtett világítások és integrált high-end audio-videó rendszer.
Ha belesünk a többi ajtón találunk még egy 18 karátos arannyal díszített szintén Porsche napszemüveget, tollakat, írószerszámokat, mandzsetta gombot, prémium futócipőket, nappa zakót, utazótáska szettet és még sorolhatnánk. Külön-külön is méregdrága cuccok egy dollárban egymillás ajándékkosárba csomagolva. Nice.

link


Na már csak sok pénz kell.......... Ötletek vannak....:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése