2011. augusztus 13., szombat

Demeter éjszakai túra

Augusztus 6. szombat Demeter éjszakai túrára indultunk. Szekszárdról indultunk, Dombori strandra benéztünk, ép triatlon verseny volt. Furcsán néztünk ki a sok kerékpáros versenyzők mellett, ennyi csomaggal rendelkező bicosok.Egy kis elemózsia után tovább indultunk Faddra. Faddi játszótért kipróbáltuk, hiába nekünk gyerekkorunkban még uniós játszóterünk nem volt. Élmény volt. Tovább gurultunk Paks, irányába. A Paksi halastó meseszép. Madárcsicsergés közepette lehet pihenni, horgászni ki mit szeretne.

Pakson átgurultunk, majd irány Dunakömlőd. Hát rossz irányt vehetünk valahol, mert egy Kékestető nagyságú emelkedőn kellett felgurulnunk. De megérte, a kilátás meseszép.Dunakömlődöt zöldövezetnek lehet nevezni. Benne ül a zöld közepette.

Akik vidékről érkeztek a plébánián ingyenesen sátorozhattak. Barátságos emberek, kedves kis szőrcsomó és meseszép zöld fű várt minket. Több fotót nem készítettem, túratárs fotói következnek...
Éjszakai túra mint egy film, így lehet elképzelni. Főszereplő az éjszaka, mellékszereplő akik éjszaka az alvás helyett a kerekezést választották.

Filmproducer a Demeter egyesület egyértelmű sikeres volt a túra.
Filmrendező Zsuzsa és Béla végig tartották a frontot. Pedig volt egy pár dolog ami nem lett betervezve. Láncszakadás, kisebb eltévedés, egy pár esés, váltópapucs letörése a bicóról.Világosító a hold és a csillagok voltak és extra erős lámpák ...
Kellékes jól végezte a dolgát, volt sár, kukoricatábla, híd, homok.
Jelmeztervező központi eleme a kukás mellény, csak úgy ragyogtunk...Oparatőr több is volt, meg lettek örökítve az éjszakai túra szereplői.
facebook :-)

Útvonal ez volt...
útvonal
Ajándék is volt. Oklevél és egy jópofa kitűző.
Megérte elmenni, annak ellenére, hogy asztma rohamom is kijött , pedig 3 éve nem volt. Hiába nem lehet minden tökéletes.

2 megjegyzés: